Ježíškovy dílny & Vánoční jarmark

29.11.2014 00:00

sobota 29.11.2014

14:00 - 17:00

 

Přijďte se vánočně naladit na Ježíškovy dílny a Vánoční jarmark, které se uskuteční v prostorách Obecního sálu v Úsobrně. Pro děti i dospělé máme připraveny dílny, kde se budou vyrábět vánoční drobnosti. Nebude chybět ani občerstvení a prodejní stánky, které můžete využít i Vy se svými výrobky. Pokud doma tvoříte a máte cokoliv připraveného k prodeji, neváhejte a přijďte, místo na prodej se určitě najde!

Po celou dobu akce (až do snězení :-)) budete moct ochutnat cukroví šikovných kuchařek z Úsobrna a možná i okolí - a třeba si odnesete i recept na některé z nich. Pokud byste se chtěli podělit o to "svoje" nej cukroví, budeme jen rádi. Stačí přinést napečených 20 - 30 kousků i s receptem (ten pošlete nejlépe předem na email jana.matouskova@email.cz) a pak už jen čekejte malý dárek jako poděkování. 

Na závěr se společně podíváme na rozsvícení vánočního stromu a začátek adventu oslavíme ohňostrojem. Nenechte si tuto příjemnou akci ujít!

Všechny srdečně zve Úplet, Základní a Mateřská škola Úsobrno a Knihovna Úsobrno. Za každoroční podporu děkujeme Obci Úsobrno a všem, kteří přispívají svou prací, materiálem a dobrými nápady.